Pellenc Snoeien, Opbinden, Bodemonderhoud

Snoeien

Bekijk onze gereedschappen die zijn ontworpen voor al uw snoeiwerkzaamheden.
 

Opbinden

De FIXION tether geeft je bewegingsvrijheid, ongeëvenaarde productiviteit en werksnelheid.
 

Bodemonderhoud

De CULTIVION cultivator zorgt voor snelle en nauwkeurige onkruidverwijdering in uw wijngaarden zonder gebruik te maken van bestrijdingsmiddelen.
!! NIEUW !!  C35 - C45

!! NIEUW !! C35 - C45

De snelste, krachtigste en veiligste snoeischaren voor de wijnbouw

Met deze laatste generatie snoeischaren, heuse concentraten van technologie, verloopt het snoeien van de wijngaard sneller en efficiënter dan ooit. Deze krachtige en lichtgewicht scharen kunnen zich aanpassen zich aan de diameter en de hardheid van het te snoeien hout dankzij een snijkop met een diameter van 35 mm (model C35) of 45 mm (model C45). Ook de veiligheid is verzekerd: het nieuwe snijbeveiligingssysteem Activ’Security, gepatenteerd door PELLENC, stopt het mes onmiddellijk bij contact met uw hand, met of zonder PELLENC-handschoen. Aangesloten op accu ULiB 150, 150P of 250 garanderen ze de wijnbouwers een gebruiksduur van minimaal een werkdag.

Brochure

Video

VINION

VINION

De lichtste en meest handzame snoeischaar met een ongeëvenaarde snoeisnelheid

Integratie van alle PELLENC-knowhow en -technologie, VINION wijnsnoeier is de goedkoopste professionele accusnoeier op de markt.

ergonomisch, hanteerbaar, precies, VINION is ontworpen om aan al uw verwachtingen te voldoen. Werken met twee batterijsystemen die zijn afgestemd op uw batterijduurbehoeften, het zorgt voor snel en efficiënt werken.

Brochure Accu 150

Brochure Accu 250

Video

PRUNION

PRUNION

De lichte elektrische snoeischaar, krachtig en robuust

De professionele elektrische snoeischaar PRUNION maakt uw snoeiwerk gemakkelijker voor minder vermoeidheid en inspanning. Gedurende de hele dag van de levensduur van de batterij, u geniet van de recordlichtheid (860 g) en de intuïtieve en natuurlijke ergonomie. En dankzij zijn dubbele aansluiting kunt u de snoeischaar gelijktijdig met een ander gereedschap van PELLENC gebruiken en verhoogt u uw productiviteit., u verhoogt uw productiviteit.

Om uw bomen tot 4 meter hoog te snoeien kunt u zich uitrusten met de paal.

Brochure Acc 150

Brochure Acc 250

Video

SELION

SELION

De elektrische en compacte handsnoeizaag

Compact en ultralicht met slechts 1,95 kg, de SELION M12 handsnoeier heeft ook alle voordelen van een grote, te beginnen met zijn kracht. Handig en veelzijdig, Dankzij zijn exclusieve ontwierp is dit handzame en veelzijdige gereedschap voor wijnbouwers een ideaal en onmisbaar hulpmiddel om snel en nauwkeurig te snoeien. Perfect geschikt voor curettage, De handsnoeizaag SELION M12 is ideaal voor delicaat snoeien en uitgerust met de laatste innovaties van PELLENC op het gebied van veiligheid.

Brochure

Video

 

FIXION 2

FIXION 2

De snelle en lichte bindmachine voor wijnstokken die uw werktempo versnelt

Lichtgewicht en handig, De lichte en handzame bindmachine van de nieuwe generatie FIXION 2 geeft een boost aan uw productiviteit. Hij maakt tot 50% tijdwinst mogelijk ten opzichte van handmatig opbinden en verdient zichzelf snel terug. Het recordgewicht van 800g, batterij inbegrepen, maakt je bewegingen makkelijker en geeft je veel vrijheid om te werken. Met zijn ergonomische handgreep ligt het gereedschap goed in de hand voor een hele werkdag probleemloos opbinden.

Brochure

Video

 

 

CULTIVION

CULTIVION

De elektrische cultivator die chemische onkruidverwijdering overbodig maakt

De cultivator CULTIVION is een krachtig alternatief voor bestrijdingsmiddelen. machtig, snel, precies, het verhoogt uw productiviteit, tijdens de wijnstokwerkzaamheden. Totale veelzijdigheid, het kan ook worden gebruikt voor schoffelen, beluchting van de aarde of onkruid, en past zich aan alle bodems aan, oppervlak of diepte. samen, Hiermee bent u altijd klaar: zijn lichte gewicht en hanteerbaarheid maken het werk gemakkelijker.

 

Video