Pellenc oogstmachines

OOGSTMACHINE EN MULTIFUNCTIONELE MACHINE VOOR BREDE WIJNGAARDRIJEN

Op basis van zijn ervaring in de agrarische wereld bouwt PELLENC gereedschappen en machines die zijn bedoeld om het werk van de mens te verlichten en zijn productiviteit te vergroten.
OPTIMUM

OPTIMUM

De oogstmachine die productiviteit koppelt aan comfort

Het OPTIMUM-assortiment oogstmachines biedt u het beste van PELLENC-technologie. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen voor een perfecte pasvorm op uw behoeften, de drager en zijn resoluut innovatieve oogsthoofd creëren een nieuwe benadering van de wijnbouw. Ze combineren productiviteit, kwaliteit van de oogst en gebruiksgemak. Je oogst snel en goed, in totaal comfort: u bent efficiënter, langer. En dankzij de PELLENC Multifunction, je haalt het meeste uit je drager door je te realiseren, De commando's, al het werk van de wijnstok, het hele jaar door.

Multifunctioneel: 4 seizoenen productief.

Uw winstgevendheid is belangrijker dan ooit. Optimaliseer het het hele jaar door, door al het werk van de wijnstok uit te voeren met uw OPTIMUM PELLENC portier en zijn volledige assortiment aangepaste gereedschappen.

 

Brochure

VIDEO

 

GRAPES' LINE

GRAPES' LINE

De nieuwe generatie getrokken druivenplukmachine met een hoog rendement

E-to-harvest machine GRAPES'LINE biedt u dezelfde oogstcapaciteit als een zelfrijdende auto, voor een investering die met de helft wordt verminderd. Het brengt de nieuwste PELLENC-innovaties samen, voor een zeer hoge kwaliteit van het werk. Handig, productief, gemakkelijk te gebruiken, GRAPES'LINE oogst snel en voorzichtig, met respect voor uw wijngaard en uw oogst.

 

Brochure

Video