Pellenc loofwand bewerking

GEREEDSCHAP VOOR GROTE WIJNGAARDEN

PELLENC vervaardigt werktuigen voor interline-tractoren voor grote wijnstokken. Deze innovaties hebben als enig doel het werk van mannen te vergemakkelijken en hen in staat te stellen hun productiviteit te verhogen.
 
 
MULTIVITI

MULTIVITI

De 3-in-1 trellis-lifter

Met de PELLENC-hijsmachine tilt u, latwerk en topt u in één werkgang, met één enkel gereedschap. Hiermee creëer je een homogeen en windvast plantenmatras. Ook worden uw trossen beter blootgesteld aan fytosanitaire behandelingen. Ten slotte verbetert het optillen van de bladeren de fotosynthese, wat een betere rijping van de bessen garandeert.

 

Video

Trimmer

Trimmer

De trimmer ontworpen voor optimaal zicht

De PANORAMA-trimmer biedt u uitzonderlijk zicht op de rij: u heeft te allen tijde perfecte controle over uw werk. Robuust en betrouwbaar, verkrijgbaar in twee snijsystemen: PANORAMA met alternerende staven en PANORAMA met messen.

 

Video

Video 2

EFFEUILLEUSE SOFT TOUCH 2

EFFEUILLEUSE SOFT TOUCH 2

Krachtige ontbladeraars voor net werk zoals met de hand

De PELLENC SOFT TOUCH 2 strippers bieden u een onberispelijk resultaat: het werk wordt netjes, uniform uitgevoerd, alsof het met de hand wordt gedaan. Automatische rijbewaking garandeert een constant bladverlies en totaal respect voor de druiven. Het ontwerp van de SOFT TOUCH 2 maakt een dubbele opening van de module mogelijk voor directe toegang tot alle washandelingen.

 

Video

Video 2

Video 3

VISIO

VISIO

Voorsnoeiers die zich aanpassen aan uw behoeften

De DISCO voorsnoeischaar biedt u kwaliteitswerk tegen lagere kosten. Door zijn lichtheid kan hij op alle percelen werken, zelfs op moeilijk terrein.

Efficiënt, zeer snel, de VISIO-voorsnoeier geeft u een betere snij- en verkruimelingskwaliteit dan schijfmodellen, zelfs in dichte begroeiing.

 

Video

EOLE 2000/3000 SPROEIER

EOLE 2000/3000 SPROEIER

Zeer nauwkeurige wijngaardsverstuivers voor een gecontroleerde behandeling

Ontworpen voor multifunctioneel werk aan de OPTIMUM-drager, EOLE spuitmachines zijn voorzien van de nieuwste PELLENC innovaties. machtig, productief, in staat om drie tot zes voorste rijen aan te kunnen, ze blijven zeer beheersbaar en gemakkelijk veilig te gebruiken. Hun modulariteit maakt een perfecte aanpassing aan uw specifieke behoeften mogelijk, met veel gebruiksgemak. Hun technologie beperkt de behandelingsdrift en verbetert het respect voor het milieu.

 

Brochure

Video