John Deere Maaidorsers

T-Serie

T-Serie

Maaibord met hoge prestaties

Wij bieden een uitgebreid aanbod aan maaiborden zodat u de perfecte match voor uw gewassen en maaidorser kunt vinden. De 700X is het ultieme maaibord voor het oogsten van uiteenlopende gewassen, waarbij de tijd voor gewasaanpassing minder dan drie minuten bedraagt en zonder dat hiervoor gereedschap nodig is.

Groot actief afscheidingsoppervlak

Het unieke dorssysteem met meerdere trommels, waarbij de gewassen boven de achterste dorstrommel doorstromen, zorgt voor een gelijkmatige gewasstroom zonder scherpe bochten of abrupte veranderingen van richting en levert een uitstekende graan- en strokwaliteit.

Comfort dat de klus klaart

Welkom op een van de meest productieve en comfortabele plaatsen om te werken. Met slechts 71 dB(A) is de Premium-cabineversie een van de stilste cabines in de branche. Het volume van de ruime cabine van de T-serie bedraagt in totaal 3,30 m³. Deze zit vol met slimme details om u te helpen met betere prestaties.

Precisie-oogsten

Met ons satelliet-gebaseerde handsfree AutoTrac-systeem wordt bij elke werkgang de volle werkbreedte van uw maaibord gebruikt. Bij het werken met meerdere machines in een veld, kan de AutoTrac-besturing tussen machines onderling worden gedeeld zodat alle maaidorsers over de volle snijbreedte kunnen oogsten.

 

Brochure

S-Serie

S-Serie

Wereldwijd de favoriete maaidorser

Meer dan 75 ton per uur en minder dan 1% gebroken korrels. Voeg daarbij de uitzonderlijke productieve tijd, het comfort en de Precision Ag-functies en het is eenvoudig te begrijpen waarom de S-serie veel meer wordt verkocht dan enig ander model. Ze zijn eenvoudig te configureren en zorgen dat de productiviteit van elke bestuurder niet onderdoet voor die van de meest ervaren bestuurders.

Brochure