John Deere Gazonmaaiers

Bewezen tijdbespaarders

Onze zitmaaiers, groot of klein, combineren kracht en betrouwbaarheid met tuinvriendelijke eenvoud, comfort en controle.

X107

De X107 tractor heeft de beste prijs-/prestatieverhouding. Deze machine is voorzien van een hydrostatische transmissie, een krachtige kopklepmotor en een 42 Edge (107cm / 42") maaidek voor zij-uitworp, mulchen of grasopvang. Er is ook een groot aantal optionele werktuigen verkrijgbaar voor vele andere klussen op het gebied van gazononderhoud, zelfs voor bijvoorbeeld sneeuwruimen.

 

Brochure

X117R

X117R

X117R

Onze X117R zitmaaier met achter-uitworp/verzameling is voorzien van één-cilindermotor, een hydrostatische transmissie met eenvoudig te gebruiken pedaalbediening en een Edge-maaidek van 92 cm (36"). Als u het materiaal niet wilt verzamelen, kunt u de grascollector van 300 liter snel verwijderen en deze vervangen door een optionele uitwerp-geleideplaat of mulchplug. De X117R wordt tevens standaard geleverd met een hefinrichting achter, waarmee u een uitgebreid arsenaal aan werktuigen kunt trekken voor nagenoeg elke verzorgingstaak voor uw gazon.

 

Brochure

X127

X127

X127

De X127 staat voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en vermogen in elk aspect van de constructie, waaronder een volledig gelast stalen onderstel en een gietijzeren vooras. Met een ergonomisch bestuurdersstation, een krachtige motor met traploos instelbare rijsnelheid en hoogwaardige koplampen is onze X127 zitmaaier comfortabel te bedienen en een plezier om te hebben.

 

Brochure

X147R

X147R

X147R

De X147R combineert betrouwbaarheid, duurzaamheid en vermogen in elk aspect van de constructie, van het volledig gelast stalen onderstel tot de gietijzeren vooras.Uitgevoerd met een ergonomisch bestuurdersstation, hoogwaardige koplampen en een traploos instelbare rijsnelheid is deze tractor een plezier om mee te rijden. De X147R zitmaaier: automatische grasopvang achter voor een perfecte afwerking.

 

Brochure

X167

X167

X167

Als u op zoek bent naar een machine met betrouwbare prestaties en die eenvoudig is te bedienen, zou u eens naar de X167 moeten kijken. Het ergonomische bedieningsstation met kleurgecodeerde bedieningselementen, een instelbare stoel voor soepele ritten en de traploze instelling van de rijsnelheid maken het rijden met de X167 tot een plezier. De machine wordt gedragen door een onderstel met een gelast stalen frame en een vooras van gietijzer, gebouwd voor jarenlange trouwe dienst. De X167 is eenvoudig in het eigendom en is een plezier om te gebruiken.

 

Brochure

X167R

X167R

X167R

De X167R is de ultieme machine met automatische grasopvang achter die perfect werk levert in grotere tuinen. Deze combineert betrouwbaarheid, duurzaamheid en meer vermogen in elk aspect van de constructie, waaronder een volledig gelast stalen onderstel en een gietijzeren vooras. Samen met het ergonomische bedieningsstation, de kwaliteitskoplampen en de traploos instelbare rijsnelheid kunt u uw gazon verzorgen als een professional.

 

Brochure

X350

X350

X350

Als u op zoek bent naar een betaalbaar instapmodel zitmaaier, dan is de X350 echt iets voor u. Een modern display zoals in de auto, met ergonomische bedieningselementen en Twin TouchTM-transmissie met voetbediening, speciaal bedoeld voor een moeiteloze maai-ervaring. U hebt de keuze uit verschillende maaidekken zodat u de X350 perfect kunt afstemmen op uw behoeften.

 

Brochure

X350R

X350R

X350R

Een opvangbak achteraan nodig voor uw zitmaaier? De X350 R heeft deze extra optie voor ons instapmodel zitmaaier. Geniet dus van het duidelijke display net zoals in de auto, ergonomische bedieningselementen en de gemakkelijk te bedienen Twin TouchTM hydrostatische transmissie met voetbediening. Kies uit een aantal maaidekken en kies de X350 R die het beste bij uw past.

 

Brochure

X370

X370

X370

De X370 biedt extra comfort van stuurbekrachtiging en hydraulische lift. U zult eveneens genieten van het duidelijke display zoals in de auto, ergonomische bedieningselementen en de gemakkelijk te bedienen Twin TouchTM-voetbediening De X370 is het perfecte en stijlvolle hulpmiddel om uw grasperk te maaien.

 

Brochure

X380

X380

X380

De X380 rijdt als in een droom en maait als boter. Met de handige draaiknop stelt u de maaihoogte in in stappen van 6 mm, gewoon vanop uw comfortabele stoel. U zult de duidelijke display zoals in de auto weten te waarderen, met ergonomische bedieningselementen en de gemakkelijk te bedienen Twin TouchTM hydrostatische voetbediening om richting en snelheid te sturen zonder uw voet van het platform te moeten halen.

 

Brochure

X584

X584

X584

Prestaties op elk terrein. Onze X584 tractor voor uiteenlopend terrein brengt u waar u maar wilt en doet het zware werk waarvoor u hem nodig heeft. Dankzij de lange wielbasis, het laag zwaartepunt en uitzonderlijk differentieelslot maait u met gemak in volle vertrouwen hellingen en elk terrein.

De X584: voor uiteenlopend terrein, veelzijdig.

 

Brochure

X590

X590

X590

Gebruiksvriendelijkheid opnieuw uitgevonden. De X590 is voorzien van stuurbekrachtiging voor moeiteloos sturen. De tractor voor uiteenlopend terrein brengt u waar u maar wilt en doet het zware werk waarvoor u hem nodig heeft. Dankzij de lange wielbasis, het laag zwaartepunt en uitzonderlijk differentieelslot maait u met gemak in volle vertrouwen hellingen en elk terrein.

De X590: voor uiteenlopend terrein, veelzijdig.

 

Brochure

ZTrak Zero-Turn-Maaiers

ZTrak Zero-Turn-Maaiers

Z335E

De Z335E is ons instapmodel zero turn in de klasse maaibreedte 107 cm (42"). Krachtig voor de compacte afmetingen is de Z345E voorzien van een OHV-motor van 12,3 kW met twee cilinders in V-opstelling die bekend staat voor zijn consistent betrouwbaar maairesultaat. De intuïtieve beweging van de regelhendel staat garant voor gebruiksvriendelijkheid en het maaidek van 107 cm (42") zorgt voor uitstekende maairesultaten en kan heel eenvoudig worden uitgebreid met optionele kits voor mulchen en verzamelen. De Z335E is uitermate geschikt als u een tuin hebt met obstakels en u op zoek bent naar een uitstekende verhouding tussen snelheid en efficiëntie.

 

Brochure

Z345R

Z345R

Z345R

Uitgerust met onze krachtige en efficiënte OHV-motor van 14,9 kW met twee cilinders in V-opstelling biedt de Z345R snelheid, betrouwbare prestaties en een hele reeks nieuwe comfortfuncties. Intuïtief te bewegen regelhendels garanderen gebruiksvriendelijkheid en het maaidek van 107 cm (42") zorgt voor uitstekende maairesultaten en kan heel eenvoudig worden uitgebreid met optionele kits voor mulchen en verzamelen. De Z345R is eveneens voorzien van een handige voetbediende deklift, waarmee u de maaihoogte tijdens het maaien kunt wijzigen. Hoe langer u rijd, hoe meer u zult genieten van de ergonomische regelhendels en de premiumstoel met comfortabele hoge rugleuning.

 

Brochure

Z515E

Z515E

Z515E

Stevig gebouwd op een robuust frame valt de Z515E op door zijn soepele en comfortabele bediening. Dankzij de krachtige tweecilindermotor van 13,4 kW levert het maaidek van 122 cm uitstekende prestaties. Hij kan heel eenvoudig worden uitgebreid met optionele sets voor mulchen en verzamelen. Voor grotere maaivelden waar snelheid en efficiëntie uw leven een stuk eenvoudiger zullen maken is de Z515E de perfecte keuze.

 

Brochure

Z530M

Z530M

Z530M

Op zoek naar wat extra comfort in uw zero-turn maaier? Hoe langer u rijdt, hoe meer u de ergonomische bedieningshendels en de comfortabele premiumstoel met hoge rugleuning van de Z530M zult weten te waarderen. De Z530M is stevig gebouwd op een frame dat zorgt voor een soepele en comfortabele bediening. Dankzij de krachtige tweecilindermotor van 16,1 kW levert het maaidek van 122 cm (48") hoge prestaties en kan hij heel eenvoudig worden uitgebreid met optionele sets voor mulchen en verzamelen. De Z530M is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar de optimale combinatie van efficiëntie en snelheid.

 

Brochure

Z545R

Z545R

Z545R

De Z545R is de grootste maaier voor de particuliere markt en staat voor krachtig vermogen en prestaties. Het dek van 122 cm (48") heeft een grote capaciteit waardoor grotere volumes gras op een efficiëntere manier kunnen worden verwerkt. De maaier heeft een tweecilindermotor die een vermogen van 15,3 kW levert met een elektronische brandstofinjectie (EFI) en een elektronische versnellingstechnologie om gemakkelijk en efficiënt te maaien. Het dek kan heel eenvoudig worden uitgebreid met optionele kits voor mulchen en verzamelen. De basis van een stevig en robuust frame zorgt de Z545 voor een comfortabele en soepele bediening. Het zitcomfort van deze grasmaaier is hoog, er is voldoende beenruimte en er is voldoende ruimte om spullen op te bergen.

 

Brochure