John Deere Gator

Ervaar het verschil

Modderige paden…onmogelijk steile hellingen… ijskoude starts …John Deere Gators hebben zich al jarenlang bewezen
als degelijke en betrouwbare werkvoertuigen, die u overal naar toe brengen. Met meer dan
500.000 geproduceerde exemplaren hebben ze een ongeëvenaarde reputatie voor wat betreft duurzaamheid en kwaliteit opgebouwd.
Leuk om te rijden. Praktisch in het gebruik. U zult nergens anders een grotere keuze aan bedrijfsvoertuigen kunnen vinden die bij uw behoeften passen.
U hoeft ons niet eens op ons woord te geloven. Ga er maar eens mee rijden. Ervaar het verschil!

TE

TE

EEN GATOR MET NUL UITSTOOT

Dankzij acht accu's met hoog vermogen, kan de Gator TE hard werken gedurende 7 – 8 uur tussen oplaadbeurten – allemaal met nul uitstoot en praktisch geen geluid. Elke eenheid wordt geleverd met een ingebouwde, UL-goedgekeurde lader die automatisch uitschakelt als de accu's volledig zijn opgeladen.

 

Brochure

TH 6x4

TH 6x4

TREKT MEER DAN U ZOU DENKEN

Dankzij de krachtige en toch zuinige dieselmotor beweegt de Gator TH 6x4 snel, zelfs onder zware omstandigheden.

Met zes wielen met hoge flotatie rijdt de Gator TH 6x4 lichtjes over uw waardevolle gras.

 

Brochure

HPX815E

HPX815E

KLAAR VOOR HET WERK

Houdt u van uitdagingen? De Gator HPX-transporter ook. Hij heeft een indrukwekkend laadvermogen van 635 kg, een vierwielaandrijving en semionafhankelijke vering om u te helpen gaan waar anderen niet kunnen komen. Zelfs bij een volle belading is de bodemvrijheid goed – en dankzij het hydrogevormde frame ook de stabiliteit. Om het plaatje af te maken levert de krachtige dieselmotor een snelheid tot 40 km/u.

 

Brochure

XUV 855M S4

XUV 855M S4

Plaats Voor Vier Plus Bagage

Of nu u een privévliegveld of een internationale hub hebt, het is van topprioriteit om uw passagiers soepel te laten instappen. De XUV855M S4 vervoert gemakkelijk vier passagiers inclusief bagage en met de volledig onafhankelijke wielophanging heeft u gegarandeerd een turbulentie loze rit. Reizen met veel bagage? Vouw de achterbank naar beneden en u kunt vooruit!

 

Brochure

XUV835M

XUV835M

De Ultieme Machines Op Het Gebied Van Comfort En Prestaties

Het laatste wat u nodig hebt, is een Gator die niet comfortabel rijdt, en daarom houdt de XUV835M uw comfort in het achterhoofd. Met drie passagiers voorin profiteert u van een veel ruimte bij het off-road rijden, zowel in de cabine als in de laadbak. U brengt uw dagen door met het verzorgen van uw volbloed paarden? Waarom zou u zelf niet met een volbloed rijden?

 

Brochure

XUV865M

XUV865M

De Ultieme Machines Op Het Gebied Van Comfort En Prestaties

Het kan er ruig aan toe gaan in de vrije natuur, dus zult u overal op voorbereid moetenzijn. Daarom hebben wij de XUV865M ontworpen met on-demand 4WD en de hoogste bodemvrijheid van al onze crossover Gators. Zo kunt u zich concentreren op wat er op de weg voor u gebeurt. Met de gesloten cabine blijft u schoon en droog, of u nu door de modder glijdt of door een beek rijdt. Geen enkel terrein is te ruig om te hanteren.

 

Brochure