John Deere Balenpersen

Aan u toegewezen

Wij hebben ware professionele balenpersers als u ontmoet. Zij vertelden ons over hun vereisten en deelden hun ervaringen met hun balenpersen van John Deere met ons. Wij weten zeker dat u hier de balenpers zult vinden die juist is voor u en uw bedrijf.

Variabele perskamer

Variabele perskamer

Gemaximaliseerde prestaties

Ons revolutionaire snellossysteem (Fast Release System, FRS) maakt het mogelijk meer dan 120 balen per uur af te werken, een benchmark voor balenpersen met hoge prestaties. En er is nog meer:  U kunt uw favoriet hier vinden, ongeacht u stro, hooi, voordroog of kuilvoer – veel van een of een beetje van alles produceert. De balenpersen G, M en R zijn de veelzijdige rondebalenpersen met perskamer die u nodig hebt.

Brochure

Vaste perskamer

Vaste perskamer

Ontworpen volgens de 'stem van het veld'

De rondebalenpersen met vaste kamer van John Deere zijn het product van inzichten die van elke hoek van het veld zijn verzameld. Tijdens de ontwikkeling van deze machines lieten we ons leiden door de meningen en ideeën van talloze boeren, loonwerkers en dealers over het hele continent.

Brochure

Wikkeling

Wikkeling

STERKER. SNELLER. VOLTOOID.

Ons assortiment wikkelpersen voegt hoogwaardig wikkelen toe aan balenpersen met hoge capaciteit met eenvoudige ISOBUS-regeling en snelle folievervanging. Het resultaat: meer balen per dag.

 

Brochure

Groot Vierkant

Groot Vierkant

Fantastische balen beginnen bij een fantastische balenpers

Uiteindelijk wordt uw succes bepaald door de kwaliteit van de balen die onze machines leveren. Het moeten harde, dichte en perfect gevormde blokken van geconcentreerde energie zijn. Dat is precies wat onze grote vierkante balenpersen dag na dag, seizoen na seizoen produceren. Elke keer dat u één van onze balenpersen start, kunt u dat verwachten.

Brochure

Klein Vierkant

Klein Vierkant

Betrouwbare waarde

Denk aan de ideale baal: deze is gemakkelijk hanteerbaar, is goed te stapelen en te transporteren en houdt zijn energie helemaal tot aan het dier vast. John Deere kleinpakbalenpersen maken deze het hele seizoen lang voor u.