John Deere zelfrijdende veldhakselaars

Meer dan alleen een machine

Kies een John Deere en u investeert in meer dan een machine van wereldklasse. U wordt lid van een team. Een team dat u service en ondersteuning van wereldklasse biedt om u non-stop te laten hakselen. Maar dat is nog niet alles.’ Er is nog iets wat standaard wordt geleverd: De ongeëvenaarde reputatie van John Deere.’ Eén bedrijf. Eén naam. Al sinds 1837.

 

 

8000-Serie

8000-Serie

Gewoon hakselen

De 8000-serie is gebouwd met een eenvoudig doel: U te helpen met het efficiënter produceren van kuilvoer van hoogwaardige kwaliteit – met een betrouwbare, superieure snijprestaties bij de laagst mogelijke bedrijfskosten.

Krachtig pakket

Het is het volledige concept dat bepaalt dat de 8000-Serie zich onderscheidt van zijn concurrenten. Om het pakket beter te maken dan de samenstellende delen moet alles op punt staan en naadloos in elkaar overgaan.

 

 

Brochure

 

9000 Serie

9000 Serie

Nieuwe 9500 & 9600 veldhakselaars

De nieuwe JD18X-motor met HarvestMotion™ Plus in onze 9500 en 9600-modellen levert een unieke koppelstijging en nog meer kracht tegen lage motortoerentallen, terwijl ons nieuw pijpontwerp beschermt de elektrische en hydraulische kabelbomen.

 

De volgende fase van uitmuntendheid

Met HarvestMotion™ Plus en een nieuw pijpontwerp bieden onze nieuwe 9500 en 9600 veldhakselaars u meer prestaties waar dit nodig is en verbeterde betrouwbaarheid.

Pure prestaties

Veel van de impact op de productiviteit van onze nieuwe 9000-serie komt van de krachtige motoren. Maar er valt nog veel meer te zeggen over de prestaties van deze veldhakselaars.

 

Brochure