John Deere Tractoren

Krachtig, veelzijdig, productief –
Ontwikkeld voor uw landbouwtoepassingen

Stelt u zich moderne landbouw voor zonder tractoren? Nee, gewoon onmogelijk. Deze machines helpen landbouwondernemers over de gehele wereld bij hun werk. En omdat dit werk niet alleen veelzijdig kan zijn, maar ook vol kan zitten met uitdagingen, hebben deze ondernemers de juiste uitrusting nodig – veelzijdige machines voor trekken, ploegen en pompen, maar ook machines waar ze elke dag op kunnen vertrouwen.

Compact, middelgroot of groot – John Deere tractoren zijn ongeacht hun afmetingen gemaakt met de eigenschappen die u voor uw dagelijkse werk op de akker, de boerderij of in de tuin nodig hebt. Of u nu een voorkeur hebt voor de combinatie van een kleine afmeting, wendbaarheid en uitbreidbaarheid, of voor pure paardenkrachten met een uitstekend rendement, onze tractoren brengen u en uw onderneming vooruit. Vind de uwe hieronder!

5E 3 cil. Serie

5E 3 cil. Serie

5E 3-cil. serie – meer tractor, meer comfort

Alles op tijd af krijgen en ervan genieten. We hebben de nieuwe 5E-serie tractoren productieve en comfortabele functies gegeven, waarmee
u uw taken efficiënt, effectief en comfortabeler dan ooit kunt uitvoeren.

 

Brochure

5G-Serie

5G-Serie

5G-serie tractoren voor hoogwaardige gewassen – voor u op maat gemaakt

Wijngaarden en boomgaarden vragen om gespecialiseerde uitrusting met zeer specifieke productiviteitskenmerken. 5G-serie tractoren bieden pure prestaties in de smalle, lage of brede configuraties – afgestemd op uw taken, met een nieuwe comfortabele cabine is voor u op maat gemaakt.

 

Brochure

5M-Serie

5M-Serie

5M-Serie tractoren – Eén voor alles

Als er een ding is waarvoor onze 5M-serie tractoren bekendstaan, is het de uitzonderlijke waarde die ze leveren. Breng een hoog trekstangvermogen en sterke hydraulische prestaties samen met een kleine draaicirkel en u weet waarom de 5M-serie populaire modellen zijn in het 75-115 kp-segment. De geavanceerde besturing en eigenschappen van de huidige 5M-serie’ maken de modellen krachtiger en efficiënter dan ooit om te besturen.

 

Brochure

 
6M-Serie

6M-Serie

Serie 6M - Verwacht meer

Gebouwd voor iedereen die niet genoeg heeft aan de middelmaat. Maak kennis met de nieuwe 6M-serie.

 

Brochure

6R-Serie

6R-Serie

Doe het slim, doe meer

Met de legendarische trekkracht en betrouwbaarheid en het vermaarde comfort als uitgangspunt, hebben we de 6R-serie uitgebreid met een twee nieuwe en nog slimmere modellen. De 6R 150 met klein frame en 6R 185 met middelgroot frame maken de reeks compleet met bijzonder intelligente automatiseringsfuncties en uitstekende transportprestaties. Elke 6R-tractor is ontworpen en ontwikkeld om het meest veelzijdige, lichte en krachtige onderdeel van uw arbeidskracht te zijn.

 

Brochure

7 Serie

7 Serie

7R-serie

Tractoren uit de 7-serie van John Deere:  Het lage totale machinegewicht en het hoge nominale vermogen zorgen voor de uitzonderlijke vermogensdichtheid van de 7R-serie. Deze wendbare tractor versnelt niet alleen uw getrokken lasten, maar brengt tevens uw onderneming op voorsprong.

Brochure

8R-Serie

8R-Serie

8R-serie

De 8R is ontworpen om uit te blinken in het veld en te verrassen op de weg – altijd maximale productiviteit en superieur comfort, ongeacht de omstandigheden waarin u werkt.

 

Brochure